Ünye 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘En Benzer İkizler’ yarışması ilgiyle takip edilmiş ve ulusal basında da yer almıştı. Yarışmada dereceye giren ikizler Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Ünye Belediyesi ile birlikte yarışma organizasyonunda yer alan Ahmet ve Talip Aydın kardeşler Başkan Tavlı’ya yarışmaya verdiği destek nedeniyle teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ‘En Benzer İkizler’ yarışmasında dereceye girenleri tebrik ederken organizasyonda yer alan Ahmet ve Talip Aydın’a teşekkür etti.

MAGNEFEST Gençlik ve Bahar Festivali ile başlayan ve 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivaliyle sona eren etkinliklerin bölgede ses getirdiğini ifade eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı bu yıl ilk kez düzenlenen MAGNEFEST, Ünye Yöresel Ot ve Doğal Lezzetler Festivali ve MOTOFEST’in beğeni ile takip edildiğini belirtti. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi