Orduspor’da Murat Torun’dan duygusal veda. Geçtiğimiz sezon takımın gol yükünü çeken ancak attığı gollere rağmen takımın ligden düşmesine engel olamayan Murat Torun, takımdan ayrıldığını instagram hesabından duyurdu. Ordu Futbol Kulübü ve birçok 3.Lig takımlarının kıskacında olan Murat Torun, yaptığı açıklamada sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini belirtti.
Süper Lig, PTT 1.Lig, Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig’de Orduspor forması giyen iki futbolcudan birisi olma unvanını elinde bulunduran Murat Torun, bu sezon Mor Beyazlı formayla 31 lig, 1 tanesi de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 32 maçta 10 kez gol sevinci yaşamıştı.

Murat Torun’un veda yazısı


Profesyonel olarak 76 kez formasını terlettiğim Orduspor Kulübü ile sözleşmemi tek taraflı fesih ettim. Büyük acılar, büyük üzüntüler ve bir o kadar da büyük mutluluklar yaşadığım bu köklü kulübe veda etmek isteyeceğim en son şeydi ama artık içinde bulunduğumuz durumu kaldırabilecek hiçbir Orduspor’lu olduğunu düşünmüyorum. Orduspor’lulardan Ordu’lulardan isteğim, kulübü daha beter hale getirecek kişilerden korumanız ve insallah hakettiği yere tekrar gelmesidir. Ben üst düzey maclar oynamadım ama forma üstümdeyken her zaman elimden geleni yaptım. Hakkım taraftara gani gani helaldir. Ben, Orduspor sayesinde bazı yerlere geldim. Son isteğim Murat Torun’a hakkınızı helal etmenizdir. En büyük sen değil misin aldırma Ordu aldırma. Yolun açık olsun Mor-Menekşe. Allah’a emanet.
Ordu Yorum/ Samet Karadağ
Editör: Haber Merkezi