Ordu Yorum/Celal Yıldız

Yeni yapılan belediye binası hakkında konuşan 21. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, binaya zamanında Enver Yılmaz’ında karşı çıktığını fakat şimdi o binaya kendisinin gideceğini söyledi. Yapılan binanın normalde Altınordu Belediyesi’nin hakkı olduğunu belirten Enginyurt, “Altınordu Belediyesi için yeni hizmet binası yapılacağı açıklandı. Buna ne gerek var. Büyükşehir Belediyesi’nin binası yok mu? Madem yeni yapılan binaya geçeceksin kullandığın binayı Altınordu’ya ver” dedi. 

“Yeniden borçlanmanın ne anlamı var”
Seyit Torun zamanında yeni binanın yapılmasına en fazla karşı çıkanlardan birinin Enver Yılmaz olduğunu hatırlatan Cemal Enginyurt, “Enver Yılmaz bu binanın yapılmasına itiraz edenlerden biriydi şimdi kendine saray yaptırıyor. Senin kullandığın bir bina var yazık günah değil mi? Madem yeni yapılan binaya geçeceksin kullandığın binayı Altınordu’ya ver. Altınordu yeni belediye binası yaptırmak istiyor. Yeniden borçlanmanın ne anlamı var” şeklinde konuştu.

“İlçelerin su sorunu var”
“Yapılanlar sorgulanmadıkça bedelini biz ödüyoruz” diyen Enginyurt, “Su olmuş 10 lira kim neden sorgulamıyor. Şuanda ilçe belediyelerinin ciddi anlamda su sıkıntısı var. İtfaiye araçları ilçedeki köylere su dağıtıyor. Sorunu çözmek için ne yapıyorsun. Paraların nereye gittiği belli değil” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi