Yaşlı kabulüne 15 Mart itibariyle başlayan Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan ile ziyaret eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Sezgin ile görüşerek yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Onların huzuru için varız
Ziyaretlerinden ötürü Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür eden Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Sezgin,  “Genel Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda, 15 Mart itibariyle kontrollü normalleşmeye geçtik. Şu anda 43 tane yaşlımız var. Onların huzuru için varız. Yaşlılarımız pandemi kurulunun yaş sınırlamasına göre çarşıya çıkıp ihtiyaçlarına karşılayıp gezip dolaşabiliyorlar. Kısıtlamalı ziyaretçi alabiliyoruz. Ziyarete gelenleri bahçede yaşlılarımızın yakınları ile görüştürebiliyoruz. Onları korumak adına içeriye çok fazla ziyaretçi kabul etmiyoruz.” dedi.
Yaşlıları dinleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Pandemi döneminde kısıtlı da olsa yaşlılarımızla görüştük. Hayatımıza değer katan, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan büyüklerimizle sohbet etmekten çok mutlu oldum.” diye konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi