Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin 2. olağan genel kurul toplantısına, Vali ve Fatsa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Sonel, Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, FATSO Başkanı ve Fatsa OSB Başkan Vekili Tayfun Karataş, Fatsa OSB Müdürü Olgun Topkaya ve genel kurul üyesi iş insanları katıldı.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü Fatsa Organize Sanayi Bölgesi 2. olağan genel kurul toplantısında konuşan Vali ve Fatsa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Sonel, genel kurulun hayırlı olması dileğinde bulunarak, Fatsa OSB’ye yatırım yapan iş insanlarına teşekkür etti.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş ise, Fatsa Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapmak isteyen yatırımcıların önlerini açarak, kendilerinden talep edilen her hususta ellerinden geldiğince yardımcı olduklarını söyledi.

Karataş, amaçlarının Fatsa OSB başta olmak üzere memlekete bir çivi çakabilmek ve taş üstüne taş koymak olduğunu dile getirerek, yapılan çalışmalarla Fatsa OSB’de 7 bini aşkın çalışana ekmek verildiğini ifade etti.

2023 yılında Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde 10 binin üzerinde istihdam sağlanması için çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Karataş, “Bu noktalara gelmemizde vesile olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, devlet büyüklerimize, ilgili bakanlarımıza ve sizlere teşekkür ederim. En büyük teşekkürü de bu bölgede yatırım yapan yatırımcılarıma borçluyuz” diyerek, sözlerini tamamladı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi