Bu sezona Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü ile başlayan ve ligde sadece bir mağlubiyet almasına rağmen 16.haftanın ardından takımdan ayrılan Yavuz İncedal, 52 Orduspor Futbol Kulübü'nün 21.haftada Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. mağlubiyeti sonrasında Ordu'ya gelerek takımın yeni teknik direktörü olmuştu.

52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur'un takımın başında görmek istediği Yavuz İncedal, 52 Orduspor Futbol Kulübü kariyerine ise istediği şekilde başlayamamıştı. İlk olarak Belediye Kütahyaspor'a kaybeden Yavuz İncedal yönetimindeki Ordu ekibi daha sonra Entegre Solar Elazığspor'a kaybetmişti. İlk iki maçında sıfır çeken İncedal yönetimindeki 52 Orduspor Futbol Kulübü ise tecrübeli teknik adam ile ilk galibiyetini Nevşehir Belediyespor karşısında 4-0 gibi net bir skorla aldı.

Yavuz İncedal ise teknik direktörlük kariyerinde 5 maçın ardından galibiyet sevinci yaşamayı başardı. Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü'nü yönettiği dönemde Efeler 09 Spor Futbol Kulübü ve Osmaniyespor Futbol Kulübü ile berabere kaldıktan sonra Bitexen Sapanca Gençlikspor'a kaybeden İncedal bu maçın ardından takımdan ayrılmıştı. Kariyerinde birçok şampiyonluğu bulunan Yavuz İncedal, Nevşehir Belediyespor galibiyeti ile moral kazandıklarını dile getirdi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi