118 yayınevinin yer aldığı fuar, geçen 1 haftalık süre zarfında adeta ziyaretçi akınına uğradı. 7’den 70’e her kesimin ilgi gösterdiği fuarda vatandaşlar da sevdikleri şair ve yazarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Pelin Çift, Ordu’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pelin Çift, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kısa bir sürenin ardından tekrardan Ordu’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Böyle güzel bir fuarda kitap tutkunları ile okurlarımız ile bir arada olmak beni heyecanlandırdı. Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanatın takipçisi olması çok önemli. Zira böyle kurumların desteği ile bu tür etkinlikler zirveye çıkabiliyor.”

Yeditepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, “Ordu Büyükşehir Belediyesinin bu tür organizasyonları sahiplenmesinin önemli olduğunu” söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Taşagıl, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’nin cennet köşelerinden birisi olan Ordu’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Ordu Büyükşehir Belediyesinin bu tür organizasyonlara imza atması ve bunları sahiplenmesi çok önemli. Bilindiği gibi 2-3 yıl pandemi nedeniyle bu organizasyonlar yapılamıyordu. Şimdi büyük bir açılım var.

 “Ordu’da olmaktan mutluyum

Ordu Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği fuarda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazar Aykut Ertuğrul, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yazar Aykut Ertuğrul yaptığı açıklamada, “Ordu Kitap Fuarı’nda olmaktan dolayı mutluyum. Türkiye’nin önemli yayınevleri ve yazarlar burada. Gerçekten güzel düşünülmüş ve her şeyin dört dörtlük olduğu bir organizasyon. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Ordu Kitap Fuarı panel, söyleşi ve imza günleri ile 29 Mayıs’a kadar devam edecek. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi