Yeni Orduspor, ligin 31.haftasında evinde Ankara Demirspor ile kritik müsabakaya çıkacak. Yeni Orduspor’un Play-Off’a yolundaki hedefi bu hafta oynanacak olan maçların ardından yanıt kazanacak. Zorlu haftada ligde 5.sırada yer alan Yeni Orduspor’un Play-Off, ligde 2.sırada yer alan Ankara Demirspor’un ise şampiyonluk kaderi Ordu’da belirlenecek.


İkinci yarıda iç sahada 10 puan kaybetti


Yeni Orduspor, sezonun ilk yarısında kendi sahasında hiç maç kaybetmezken, sezonun ikinci yarısında ise rüzgar tersine döndü. Karadeniz ekibi dış sahada oynadığı 15 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken 25 puan topladı. İç sahada ise Ordu temsilcisi 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 27 puan topladı. Kağıt üzerinde iç sahada daha fazla puan toplayan Yeni Orduspor, sezonun ikinci yarısında iç sahada oynadığı 6 maçta sadece 8 puan alabildi.


Taraftarlar soru işareti!


Sezon başından beri Yeni Orduspor maçlarında en çok bağıran taraftarlar olan maratondaki taraftar grubu takımın özellikle iç sahadaki genel performansından memnun olmayarak Ergene Velimeşespor maçında tribündeki yerini almamıştı. Özellikle Teknik Direktör Cahit Terzi aleyhine tezahüratlar yapan taraftarların Ankara Demirspor maçında yer lalıp almayacağı bilinmiyor. ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ 
Editör: Haber Merkezi