Geçtiğimiz sezon Voleybol Erkekler 1.Ligi'nde iyi bir mücadele örneği gösteren ve Efeler Ligi hedefine sadece bir maç uzak kalan Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Play-Off'un son maçında Cizrespor'a kaybederek üst lige çıkma şansını kaçırmıştı. 

Yeni sezonda antrenör Mehmet Aydın ile yola devam kararı alan ve kadrosunu da güçlendiren Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde bulunan Akkuş İlçe Kapalı Spor Salonu'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Akkuş Belediyespor, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ile yemekte bir araya geldi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci düzenlenen yemekte, sezon öncesinde takıma moral verirken önemli açıklamalarda bulundu. Demirci: ''Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Belediyespor’umuzun Voleybol Takımı sporcuları ile bir araya geldik. Yeni sezonda yeni bir hikaye yazmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon final maçında yarım kalan Efeler Ligi hedefimize aynı kararlılıkla mücadele ederek inşallah bu sezon ulaşacağız. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz.'' dedi.
Editör: Haber Merkezi