Geçtiğimiz sezon 6 takımın mücadele ettiği Ordu 2.Amatör Lig'de ilk kez sahaya çıkan Yeşilordu Futbol Kulübü, sezon sonunda dört takımın bir üst lige çıktığı ligi 5.sırada bitirmişti. Hem A takım hem de altyapı faaliyetlerini sürdüren Yeşilordu Futbol Kulübü'nün yeni sezondaki hedefinin ise lig terfisi olduğu öğrenildi.

Bu sezon da Ordu 2.Amatör Lig'de mücadele edecek olan Yeşil Ordu Futbol Kulübü, yeni sezonun ilk antrenmanını ise Kasım ayında yapmıştı. Kasım ayından bu yana genç antrenör Hacı Ahmet Taşpınar önderliğinde çalışmalarını sürdüren Yeşil Ordu Futbol Kulübü şu ana kadar dış transferde Trabzon Yolspor'dan Alihan Topçu, Ordu İdman Yurduspor'dan Batuhan Pazar, Smart Holding A.Ş.Çayelispor'dan İdris Samet Kandiş, Gemerek Belediyespor'dan Muhammed Furkan Canoğlu, Ulubey Belediyespor'dan Ömer Faruk Kara, Tarsus Barborosspor'dan Sefa Baran Güzey, Esnafspor'dan Tayfun Berk Akman, Doğaspor'dan Yiğitcan Pala , Galataspor'dan Yusuf Ayzer ile Hüsnü Kemal Özcanlı'yla anlaşırken iç transferde ise Berkay Duyar, Güven Aksoy, Latif Tosun, Mert Can Yazıcı, Onur Kara ve Yaşar Polatcan Erkoç'a lisans çıkarttı.

Ordu 2.Amatör Lig'de 2022-2023 sezonunda Fatsaspor, Fevzi Çakmakspor, Gülyalı Belediyespor, İdman Yurduspor, İstanbul Boğazıspor, Orduspor ve Yeşilordu Futbol Kulübü mücadele edecek. Yeşil Ordu Futbol Kulübü sezonun açılış maçında ise Gülyalı Belediyespor ile karşılaşacak.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi