2016 yılında başlayan proje taahhüt edildiği şekilde sona erdi. Evlerine yerleşen ev sahipleriyle beraber Yıldız Park’ta yaşam başladı.

Evlerin planları ferahlığı ve konforu ön plana alan tüm detaylar düşünülerek tasarlandı. 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks seçenekleriyle Yıldız Park’taki daireler, hayatında yenilik yapmak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat. Açık ve kapalı otoparkı ile Akyazı'da en geniş yeraltı kapalı otoparkına sahip olan Yıldız Yapı'da; her daire için bir araç yeri, otoparktan asansörle katlara çıkış, geniş açık otopark alanı bulunuyor.

Sahil düzenlemesi ile Ordu'nun en güzel bölgesi olan sahile ve sahil üzerinde kafelere yürüme mesafesinde yer alan Yıldız Park, ayrıca 2018'de bitirilmesi planlanan Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezine yakınlığıyla da bir ayrıcalık tanıyor. Bunların yanı sıra Akyazı mahallesi okul, hastane, camii, spor salonu gibi hizmet alanlarını da en çok barındıran mahalle.

Konfor ve lüks kavramlarını uygun fiyatlarla birleştiren Yıldız Yapı, ödeme seçenekleri de sunuyor. Ordu Yorum/Celal Demetgül

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi