Son olarak Cumhuriyet, Güzelyalı ve Karacaömer’de bulunan sokakları asfaltla buluşturan belediye ekipleri bölge sakinlerine büyük sevinç yaşattı. Cumhuriyet, Güzelyalı ve Karacaömer Mahallesi başta olmak üzere Altınordu’nun her sokağında arı misali çalışmalarına devam eden Altınordu Belediyesi ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde 1235 No’lu Sokak, Güzelyalı Mahallesi’nde 87 No’lu Sokak ve Karacaömer Mahallesi Değirmenbaşı Mevkii’ni asfalt ile buluşturarak toz ve çamur çilesini sona erdirdi.

“Canla başla çalışmaya devam edeceğiz’’

Şehir genelinde kesintisiz bir mesai ile sürdürdükleri altyapı çalışmaları ile on yılların akut sorunlarına neşter vurduklarını ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Tören, ‘’Bu şehirde yaşayan her vatandaşımızın yüzünü güldürmek, onların sorunlarını bir bir çözmek ve gönül bağı kurduğumuz vatandaşlarımızın rızasını kazanmak belediyecilik anlayışımızın ve varlık sebebimizin yegâne nedenidir. Bu kapsamda mevcut mahallelerimizde yıllardır kronik hale gelen ve neşter vurulmayı bekleyen birçok sorunu çözüyoruz. Hemşehrilerimizin hiçbir sorununa ve yaşadıkları hiçbir zorluğa kayıtsız kalmamız mümkün değil. Cumhuriyet, Güzelyalı ve Karacaömer mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hemşehrilerimizin büyük bir memnuniyetine vesile olduğunu görmek bizi de ziyadesiyle sevindirdi. Bizim belediyeciliğimiz, hizmet ve eser belediyeciliği. Bu anlayışla hizmet etmeye, şehrimizi inşa ederken hayatın her alanına dokunan çalışmalarımızla da insanımızı ihya etmeye, onların gönüllerini ve hayır dualarını almaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

“Asfalt bizim için çok önemliydi “

Mahalle sakinlerinden büyük takdir toplayan çalışmalar için Başkan Tören’e teşekkür eden Karacaömer Mahalle Muhtarı Hikmet Altaş, ‘’Yıllardır kanayan yaramıza Altınordu Belediyesi merhem oldu. Yolumuz aynı zamanda minibüslerin güzergahında bulunan bir yol olduğu için bu asfalt bizim için çok önemliydi. Altınordu Belediye Başkanımiz Aşkın Tören’den Allah razı olsun’’ ifadelerini kullanarak teşekkür etti.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi