Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CHP İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nu telefonla arayarak Ordu’da bir caddeye, Ordu Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği görevlerinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Kazım Türkmen’in isminin verilmesi için çalışma başlatılmasını istedi.

 

CHP İl Binası’nda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Yılmaz’ı CHP İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal ve partililer karşıladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ziyarette yaptığı açıklamada; “Atilla Bey’le avukatlık döneminden gelen bir dostluğumuz var. Farklı partilerde olsak da ortak kaygımız Ordu olmalı. Bizim bu memlekete hizmet etme konusunda hiçbir kaygımız yok. Yapılması gereken proje neyse biz onu sonuna kadar yaparız. Bu süreçte de hem sizden hem de kamuoyundan yeteri kadar destek görüyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Başkan Enver Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden CHP Ordu İl Başkanı Av. Atilla Şahin ise; “Aynı nezaket ve aynı karşılık içerisinde bu çalışmaları yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Bundan da en ufak şüphemiz yok. Biz de en kısa sürede size iadeyi ziyarette bulunacağız” diye konuştu. Ordu YORUM 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi