Başkan Tören’in 2021 yılı sonuna kadar Cumhuriyet Mahallesine verdiği 7 kilometre asfalt yol sözü üzerine Belediye ekiplerinin programlı çalışmaları neticesinde tamamlanan 7 bin 221 metre asfalt vatandaşların hizmetine sunuldu. Toplam 41 sokağı asfalt ile buluşan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ise stabilize yolların tozundan çamurundan kurtulmanın sevincini yaşıyor.

Yapılaşmanın henüz tamamlanmaması sebebiyle uzun yıllardır stabilize yollardan ulaşım sağlanan Cumhuriyet mahallesinde vatandaşlar için çileye dönüşen toz ve çamura Altınordu Belediyesi sokak sokak son veriyor. Başkan Aşkın Tören’in şehir merkezinde başlattığı asfalt seferberliği kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde yıl sonuna kadar 7 kilometre asfalt döküleceği sözü üzerine harekete geçen belediye ekipleri üç etaptan oluşan asfalt çalışmalarını tamamladı.

Üç etapta 7 bin 221 metre asfalt döküldü

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde şehrin her noktasında hummalı bir şekilde çalışmalarına devam eden Altınordu Belediyesi, “bütün şehir, eşit hizmet” ilkesi doğrultusunda altyapı ve yol çalışmalarını kesintisiz bir mesai ile sürdürmeye devam ediyor. Belediye ekipleri Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda programlı şekilde sürdürdüğü çalışmalar neticesinde Cumhuriyet mahallesinde asfalt çalışmalarının 3. etabını da tamamlayarak toplamda 41 sokakta 7 bin 221 metre asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yıllardır beklenen hizmetler etap etap vatandaşlarla buluşunca, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin de yüzü güldü. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi