Şehrin artan nüfusu ve konut alanlarının çoğalmasıyla yetersiz kalan ve ekonomik ömrünü tamamlamış altyapı sebebiyle yıllardır her yağışta vatandaşlar için çileye dönüşen sorunlara bir bir neşter vuruluyor.

Karşıyaka’da çile mutluluğa dönüştü

Altınordu’nun yeni yapılaşma ve toplu konut alanlarıyla önemli merkezlerinden biri olan Karşıyaka Mahallesinde birçok toplu konut ve toplu yaşam alanının bulunduğu 973, 974, 978 ve 976 No’lu sokaklarda yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin yağmur suyu taşkınlarından kaynaklı çilesi mutluluğa dönüştü. Altyapı çalışmaları biten sokaklar sıcak asfaltla buluşturuldu.

“Hem sorunları çözüyor hem de şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz”

Altınordu Belediyesinin şehir genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, altyapısı güçlü bir şehir hedefiyle çalıştıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde bölgemizde yaşanan ve afete dönüşen aşırı yağışlara da dikkat çeken Başkan Tören, ‘İklim değişiklikleri sebebiyle bölgemiz ve şehrimiz zaman zaman ani ve aşırı yağışların etkisinde kalıyor. Afete dönüşen aşırı yağışlarda altyapının ne kadar önemli olduğu bir kez daha görülmüş oldu. Şehrimizin çeşitli bölgelerinde her yağışta çileye dönüşen yağmur suyu sorunlarına neşter vurmaya devam ediyoruz. Şehrimizin birçok noktasında yaşanan altyapı sorunlarını bundan önce yaptığımız yatırımlarla asgariye indirdik. Çalışmalarımız insan odaklı, sürdürülebilir şehircilik anlayışı ile kesintisiz sürüyor. Yılların sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyoruz. Hem sorunları çözüyor hem de şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Karşıyaka mahallemizde yaptığımız çalışmalarla sorunları çözülmüş altyapısı ve üstyapısı tamamen yenilenmiş ve sıcak asfalt konforuna kavuşmuş alanları hemşehrilerimizin hizmetine sunduk.” dedi. Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi