Oda üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması için Ünye Ziraat Odası ile İş Bankası arasında protokol imzalandı. İki kurum arasında ayrıca İmece Kart Üye İş Birliği protokolü de imzalandı.

Türkiye İş Bankası Ünye Şube Müdürü Mutlu Kaya ve Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman tarafından imzalanan protokol kapsamında İmece Kart sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak faizsiz dönem avantajından yararlanabilecler. İş Birliği Protokolü çerçevesinde Oda üyelerine aynı zamanda İmece Kart, Tarım Kredileri, TARSİM Sigortası vb. muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuluyor.

Ünye Şube Mutlu Kaya, imza töreninde yaptığı konuşmada, İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Ünye Ziraat Odası ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman da imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.Ünyekent

Editör: Haber Merkezi