Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun Ünyelilerle bir araya geldi. Ünye halkının sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Torun, Ünyelilere seslenerek, “Birlik-beraberlik ve sevgiyle seçimi alacağız” dedi.

                Ordu’nun güler yüzlü başkanı olarak örnek gösterilen Seyit Torun, gittiği bütün ilçe ve beldelerde vatandaşların sevgi seliyle karşılanıyor. Ünye ilçesine bir ziyaret gerçekleştiren Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, burada da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Sağanak yağan yağmura rağmen Ünye sokaklarını adım adım gezen başkan Torun, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek ilçe sakinlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

 ‘Esnafımıza desteğimiz devam edecek’

                 Başkan Torun, Ünye esnafının şehrin kalkınmasında büyük rol oynadığını belirterek “ Ordumuz bütün ilçe, belde ve köyleriyle bir bütündür. Her ilçemizde olduğu gibi Ünye ilçe esnafımızın da şehrimizin kalkınmasında büyük rolü vardır, bu asla inkâr edilemez. Göreve geldiğim ilk günden itibaren bu güne kadar belediyemiz olarak esnafımızın yanında olduk, onların sorunlarını kendi sorunlarımız olarak benimsedik, hep beraber bu sorunlarımıza çözüm önerileri geliştirdik. Allah’ın izniyle Büyükşehir Belediyesini aldığımızda da her zaman yanlarında olacağız” dedi.      

                Torun, Ordu’nun gelişen yüzü olarak bahsettiği Ünye’de gördüğü ilgi karşısında memnun olduğunu da dile getirerek, “Ziyaretlerimizde gördüğümüz tablo seçimi alacağımıza olan inancımızı her geçen gün bir kat daha arttırıyor. El birliğiyle her şeyin üstesinden geldik, yine geleceğiz. Bu seçimden galip olan taraf biz olacağız. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın” diye konuştu.

 -Torun Ünyeli dolmuşçularla bir araya geldi-

                 Ordu Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, Ordu’nun Ünye İlçesi’nde hizmet veren 1., 2., Kırmızı ve Yeşil Hat Dolmuş Taşıyıcılar Kooperatifi başkanları ve şoförleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

                S.S 13 Nolu Dolmuşçular Mot. Taşıyıcılar Kooperatifinde gerçekleşen kahvaltıya CHP Ünye Belediye Başkan Adayı İsa Maral, CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, çok sayıda partili ve dolmuş şoförü katıldı. Burada yaptığı konuşmada şoförlük mesleğinin zorluklarına değinen Başkan Torun, can taşımanın önemine vurgu yaptı. Torun, “Mesleğiniz dünyanın en zor mesleklerinden biri. Can taşımak, canı bir yerden gideceği yere sağ salimen ulaştırmak yeterince dikkat isteyen, yeterince özveri gerektiren bir durum. Canlarımızı Önce Allah’a sonra size emanet ediyoruz. İşlerinizde başarı ve kazancınızın bereketli olmasını diliyorum” dedi.

                Belediye Başkanı Seyit Torun’un yoğun temposuna rağmen kendilerine zaman ayırdıklarından dolayı kıvanç duyduklarını belirten kooperatif başkanları, Torun’un ziyaretine teşekkür ederek kendisine Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında başarılar diledi. Kooperatif Başkanları şöyle konuştu: “ Başkan Torun’un bizlerle bir araya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Kendisi Ordu’muzun güler yüzlü başkanı olarak her zaman bizlerin yanında olmuştur. İnşallah önümüzdeki süreçte de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yine bizlerin yanında olmaya devam edecektir. Bu ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, başkanlık yarışında başarılar diliyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi