AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ünye’de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle sabah kahvaltısında buluştu. Yılmaz yaptığı konuşmada, “Ünye bizim en güzel ilçelerimizden birisi. Ünye'miz hayata geçireceğimiz mega projelerle, adından söz ettirecek” dedi. Ordu’nun 19 ilçesinin büyükşehirle birlikte ayrılmaz bir bütün olduğunu belirten Yılmaz, “Yeşili, mavisi, doğal güzellikleriyle Ordu'muzun en güzel ilçelerinden biri olan Ünye'deyiz. Ünye bizim prestij yerimiz, vizyonumuz olacak. Ünye büyükşehirin dışa açılan bir kapısı olacak. Büyükşehirle birlikte ilçelerimiz daha da kenetlendi. Artık tüm ilçelerimiz büyükşehir bünyesinde gelişmesini sürdürecek. Biz tüm ilçelerimize eşit hizmet götürmek için yola çıktık. 30 Mart'tan sonra Ordu ve tüm ilçelerin çehresini değiştireceğiz” diye konuştu.

 

SOSYAL PROJELER MÜJDESİ

 

“Ordu'yu kendi tarihi, sosyal, ekonomik, kültürel değerleriyle marka şehir haline getirmeyi hedefliyoruz” diyen Yılmaz,  “Hedefimiz; çocuklarımıza, torunlarımıza gurur duyacakları bir Ordu, Ünye miras bırakmaktır. Türkiye’nin 12 yıldır yaşadığı büyük değişim, Ordu'da da kendini daha yüksek düzeylere ulaşarak gösterecek. Ordu için, büyük projeler, büyük işler ve büyük dönüşümler gerçekleştireceğiz. Katılımcı, sorumlu, demokratik belediyecilik anlayışı yerelde ana yaklaşımımızdır. Şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

 

ORDU ÖRNEK OLACAK

 

Ordu için hayata geçirecekleri projelerle herkesin gurur duyacağı bir il inşa edeceklerini söyleyen Yılmaz, “Ordu'nun tamamı, çevresiyle, parklarıyla, ağaçlarıyla, temiz havası ve suyuyla da örnek olacak. Bizim hedefimiz yaşanabilir bir Ordu kadar, aynı zamanda güzel bir Ordu meydana getirmektir. Bizim hedefimiz Ordu'yu inşa ederken, aynı zamanda gönüller de inşa etmektir. Ordu, sosyal ve iktisadi durumuna bakmadan, her insanı kuşatan, kucaklayan bir mekân olacak. Milletimizin desteği ve hayır duasıyla, 30 Mart’ın ardından Ordu için hizmet üretmeyi sürdüreceğiz” diye sözlerini tamamladı.

 

YAVİ KÖYÜ’NDE MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

 

Ünye’de sivil toplum kuruluşlarıyla sabah kahvaltısında buluşan Yılmaz,  ilçeye bağlı Yavi Köyü’ne geçerek içme suyu açılış törenine katıldı. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, Yavi Köyü halkına kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ünye’deki ziyaretinin ardından Altınordu ilçesine döndü.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi