Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi, 31 Mayıs 2014 Cumartesi günü yaklaşık 5 bin kişinin katılması öngörülen ‘bahar buluşması’na hazırlanıyor. İnciraltı’ndaki Kent Ormanı’nda düzenlenecek açıkhava buluşmasına Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahim Şenocak’ın yanı sıra Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, İzmirli tanınmış yöneticiler, sendika üyeleri ile özel davetliler katılacak.
Saat 12’de başlayacak etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen İzmir Şubesi Başkanı Abdurrahim Şenocak,“Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ahmet Gündoğdu’nun da katılacağı, Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın yönetim kurulları, Eğitim-Bir-Sen üyeleri ve aileleriyle bu dayanışma günümüzde bir arada olacağız. Sendika üyelerimizin ve çalışanlarımızın birbirleriyle kaynaşabilmesi ve yılın genel bir yorgunluğunun atılacağı bu sosyal etkiliğimizde Türkiye gündemi, yakın zamanda yaşadığımız elim Soma maden kazası ve Bosna-Hersek’i de vuran sel felaketinin ardından yürütülen çalışmalar değerlendirilecek. Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ahmet Gündoğdu’nun da katılımı elbette üyelerimizde ayrı heyecan yaratacaktır. Bu bağlamda Sayın Gündoğdu ile de üyelerimiz ve çalışanlarımız tanışma fırsatı yakalayacak, kendisini daha yakından tanıma fırsatı bulacaklardır. Döner-ayran ve mevsimi olduğundan kiraz ikramımızın yanı sıra etkinlik sırasında çocuklar için de ayrıca animasyon gösterileri düzenlenecek. Bu özel günümüze tüm sendika üyelerimizi bekliyoruz” diye konuştu.
“ÜYE SAYIMIZDAKİ ARTIŞ İKİNCİLİĞİ GETİRDİ”
Eğitim-Bir-Sen olarak üye sayılarında hızlı bir artış yaşandığını sözlerine ekleyen Şenocak, “İzmir’de sendikal anlamda üye sayısında ulaştığımız rakam bizi sendikalar arasında 2’nci sıraya yükselti. Eğitim Bir Sen olarak üye sayısında sağladığımız büyümeyi aynı hızla devam ettirerek, İzmir'de de sendikamızı yetkiye taşıyacağız. Eğitim-Bir-Sen büyümeye devam edecek” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: iha