Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, doğalgazı ilçeye kazandırmak için kolları sıvadı. İzmirgaz Genel Müdüü H. Burçin Yandımata’yı ziyaret eden Başkan Soylu, Menderes’i temiz enerji ile tanıştırmak istediklerini söyledi.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, seçim öncesi verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Menderes için hazırladığı 9 alanda 99 projeyi hayata geçirmeye başlayan Soylu, Menderes’i doğalgaz ile buluşturma projesi için İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ile bir araya geldi.
Ziyaretin çok olumlu geçtiğini ifade eden başkan Soylu, “Seçim çalışmalarında Menderes’i hizmet kervanıyla tanıştıracağımızın sözünü vermiştik. Sözde değil özde çalışmalar ile Menderesli kardeşlerimin karşısına çıkıyoruz. Ne konuştuysak, ne söz verdiysek yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Seçim çalışmalarında 9 alanda 99 proje sözümüz vardı. Menderes’i doğalgazla tanıştırmak bu projeler arasında yer alıyordu. Hayata geçirmek istediğimiz projeler Menderesli kardeşlerimizin istekleri, özlemleri. Bu özlemleri sona erdirmek bizim görevimiz. Bu kapsamda İzmirgaz Genel Müdüü H. Burçin Yandımata’yı ziyaret ederek, Mendereslilerin hasret kaldığı doğalgazı en kısa sürede ilçeye kazandırmak için gerekli girişimi yaptık. İlçemiz sınırlarındaki Görece, doğalgaz ile tanışmıştı şimdi sırada ilçenin geri kalanı var. Umarım Mendereslilerin isteğini en kısa sürede İzmirgaz ile birlikte yerine getireceğiz” dedi.
İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata ise, Başkan Soylu’nun Menderes halkının doğalgaz taleplerini iletmek ve Menderes’i doğalgazla buluşturmak üzere kendisini ziyaret gelmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Öncelikle belediye başkanımıza Mendereslilerin doğalgaz taleplerini doğrudan görüşmek üzere buraya kadar geldiği için teşekkür ediyorum. Başkanımızın ve Mendereslilerin temiz enerji doğalgaza olan talepleri bizleri son derece mutlu etmiştir. İzmir’in her bölgesinin olduğu gibi Menderes bölgesinin de doğalgaz projeleri hazır durumdadır. Menderese çok yakın bir bölgede bulunan Görece’ye doğalgazı getirdiğimiz gibi Menderes’e de doğalgazı getirmek üzere çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız” dedi.
Kaynak: iha