Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü’nün açacağı yaz spor okulları için 2-20 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırılabilecek.
Menderes Belediyesi tarafından 15 Temmuz-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirecek yaz spor okulu için kayıtlar 2-20 Haziran tarihleri arasında alınacak. Menderes Belediyesi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen spor okullarında 5 dalda eğitim verilecek.
Gençlerde spor bilincini ve özgüvenini geliştirmeyi amaçlayan spor okullarında basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, jimnastik eğitimleri verilecek. 1 koordinatör ve 11 akademik eğitmen tarafından çocuklar eğitim görecek. 5-15 yaş grubunu kapsayacak eğitimler için çocuklardan ücret alınmayacak. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,” Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklarımız için başlatacağımız yaz spor okullarında öğrencilere takım ruhunu aşılamakla birlikte, paylaşım ve sevgi gibi kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız her biri kendi alanında uzman antrenörlerimiz tarafından eğitilecek. Velilerimiz çocuklarını gönül rahatlığıyla spor okullarımıza gönderebilir“ dedi.
7 gün boyunca sürecek eğitimler 3 spor salonu ve 2 futbol sahasında gerçekleşecek. Salon sporları için Görece Çok Amaçlı Spor Salonu, Gümüldür Çok Amaçlı Spor Salonu ve Menderes Gençlik Parkı Spor Merkezi’nde eğitimler verilirken, öğrenciler futbol kursuna 19 Mayıs Stadı ve Özdere Ortaköy Stadı’nda katılacak. Öğrencilerin spor salonları ve futbol sahalarına ulaşımı için belediye tarafından ücretsiz serviste sağlanacak. Kayıt yaptıracak öğrencilerin, velilerinden izin belgesi, 1 fotoğraf, kimlik fotokopisi ve sağlık raporu ile başvurusunu yapması gerekiyor. Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi ise 782 70 73 numaralı telefondan alınabilecek.
Kaynak: iha