2013-2014 futbol sezonunda U 16 Ligi şampiyonu Karataş Halk Gücü Spor Kulübü, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.
2013-2014 futbol sezonunda U 16 Liginde Karataş Halk Gücü Spor Kulübü yaptıkları 16 müsabakada, 13 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak Kilis birincisi olarak Gaziantep’te düzenlenecek U 16 Türkiye şampiyonasında Kilis’i temsil etmeleri münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Vali Süleyman Tapsız, sporculara çeşitli hediyeler verdi.
Vali Süleyman Tapsız, Kilis’te göstermiş oldukları bu başarıyı Türkiye şampiyonasında da görmek istediğini belirterek, Amatör Spor Kulübü Yönetici, çalıştırıcı ve temsilcileri ile sporcuları ayrı ayrı tebrik etti ve bundan sonraki yapacakları müsabakalarda başarılar diledi.
Amatör Spor Kulüpleri Başkanı (ASFK) Mahmut Özkan, yardımlarını esirgemeyen Kilis Valisi Süleyman Tapsız’a, teşekkürlerini sunarak, Amatör Spor Kulüplerine vermiş olduğu her türlü destekten dolayı plaket takdim etti.
Yapılan ziyarete, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mahmut Özkan, Karataş Halk Gücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özdemir ile sporcular katıldı.
Kaynak: iha