Kırıkkale’nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ilçeye kazandırdığı hizmetlerle halkın takdirini topluyor. Kısa sürede çok iş yapan Başkan Bildik, sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle de halkın yüzünü her zaman güleceğini söyledi.
30 Mart 2014 mahaldi idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanı seçilen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Belediye Başkanlığı makamına oturduğu gün kolları sıvayan Başkan Bildik ilk olarak ilçenin en büyük sorunlarından biri olan ekmek fırını sorununu ortadan kaldırdı.
İlçeye kazandırdığı parklar, çay bahçeleri, yeşil alanlar ve çevre düzenlemeleri gibi çalışmalarla halkın yüzünü güldüren Başkan Bildik, “Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla halkımıza hizmet ediyoruz. Başkan seçilmekle iş bitmiyor. Oturduğumuz, işgal ettiğimiz makamın hakkını vermek gerekir. İnşallah ekip ruhu ile çalışarak ilçemizi hak ettiği yere kavuşturacağız” dedi.
Hizmetlerin sınırı olmadığını kaydeden Başkan bildik, “Seçimin ardından halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için hemen çalışma başlattık. İlk olarak ilçe halkımızın en büyük sorunu olan ekmek ihtiyacını karşılamak için 5 bin ekmek üretim kapasitesine sahip bir taş fırın inşa ettik. Yapılan bu fırın ile hem ilçe halkımız hem de köylerimizde yaşayan halkımız şimdi sıcak ekmeğe kavuştu. İlçemizde, özellikle yaşlı ve özürlü vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği tuvaletler yaparak hizmete açtık. Halkımızın oturup dinlenebileceği, keyifle çay içebilecekleri park ve bahçeler yaptık. Çim, gül, çiçek gibi peyzaj çalışmaları da devam ediyor. Öte yandan ilçemizde çevre düzenlemesi başlatarak virane evlerin kötü görünümden kurtulması amaçlıyoruz. Hizmetlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Yapacağımız sosyal, kültürel ve ekonomik gibi birçok proje ile halkımızın yüzünü her zaman güldüreceğiz” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha