Kırşehir Belediyesi tarafından ‘Çılgın Proje’ olarak adlandırılan Kent Park, Kırşehir halkının dinlenme ve spor aktivite merkezi oldu.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ‘Hayal olarak görülen bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.
Kırşehirlilerin hafta içi ve hafta sonu dinlenme ve spor merkezi olarak görülen ve çılgın proje adı ile anılan kent park çocukların ve ailelerinin tek uğrak mekanı oldu.
Aileler hafta sonları kent parka çocukları ile birlikte akın ederken temiz havası ve görüntüsü ile kent park, İç Anadolu Bölgesinin gözde eğlence mekanı olmaya da aday gösterildi.
Çılgın projenin çiziminde Kırşehir için hayal bu denilen projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Proje çizim aşamasında iken bizlere bu bir hayal demişlerdi. Şimdi projenin hayata geçmesi ile birlikte gördük ki hayaller de mutlaka gerçekleşebiliyor. Kırşehir halkı ile birlikte civar illerden de kent parkı gezmeye gelenlerin olması ve bizlere yaptığımız çalışma hakkında fikir vermeleri bizleri mutlu ediyor. Bölgenin Kırşehirlilerin uğrak yeri olması da henüz Ahi Külliyesi Projemiz de gerçekleşmeden çok önemli, bizler halkımızın refahı adına yapılması gereken ne ise yapıyoruz. Sadece Kırşehir’in gelişimi ve insanımızın mutluluğu adına her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.
Bölge animasyon gösterileri Aile Yaşam Merkezi spor çalışmaları ile de Kırşehirliler ve mültecilerin uğrak parkları arasında yer alıyor.
Kaynak: iha