İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. İkinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Doğan’a, Özel Cihan Hastanesi, Yenicuma Camii Derneği, Kocaeli Esnaf Kefalet Odası ile Kocaeli Artvinliler Derneği hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Doğan’ı tebrik ziyaretinde bulunan Özel Cihan Hastanesi heyetinde Başhekim Dr. Ali Hürmeydan, yönetim kurulu üyeleri Sami Aydın, Dr. Uğur Doğan, Dr. H. İbrahim Kahraman, Hüseyin Gezer ve Gökhan Tanrıverdi hazır bulundu. Ziyarette İzmit’te son yıllarda sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığı ve sadece il içinden değil yurt içi ve yurt dışından da çok sayıda hastanın İzmit’e geldiği kaydedildi. Başkan Doğan, İzmit’in sağlık turizminin merkezi haline geldiğini belirterek, “Eskiden kentimizdeki hastalar diğer illere gider aylarca tedavi olamazdı. Bu gün ise hem devlet hastanelerimiz hem de özel hastanelerimiz Avrupa standartlarının da üzerinde hizmet veriyor. Bu hem kentimiz hem de ülkemiz adına sevinilecek bir durumdur” dedi.
Yenicuma Camii Dernek Başkanı Yunus Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette Başkan Doğan’ı hem tebrik ettiler hem de camiler için yaptıkları hizmetler için teşekkür ettiler. Doğan, 5 yıldan beri camilerin temizliğini belediye olarak yaptıklarını, camilerin ve Kur’an Kurslarının ihtiyaçlarını giderdiklerini belirterek, “Sadece camilere değil cem evlerine de destek oluyoruz. Bu hizmetleri de seve seve yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Faruk Demir’in başkanlığındaki Kocaeli Esnaf Kefalet Odası’nın ziyaretinde de İzmit’te her geçen gün ticari hayatın zenginleştiği görüşüldü. Başkan Doğan bu konuyla ilgili olarak da, “Hedefimiz İzmit’in turizm kenti yapmaktır. İnşallah önümüzdeki dönem bu hedefimize ulaşırız. Turizm kenti demek esnafımızın, halkımızın daha çok kazanması demektir. Bu konuda esnaflarımız da kendilerini buna göre hazırlamalılar” dedi.
Kocaeli Artvinliler Dernek Başkanı Nuri Almaz ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Başkan Doğan, “Bizim kapımız herkese sonuna kadar açıktır. Bu tür derneklerimizin varlığı kentimizin ve ülkemizin zenginliğidir. Bizler, her zaman hemşehri derneklerini, sivil toplum örgütlerinin önemini anlatarak bunların demokrasinin bir zenginliği olduğunu söylemişizdir. Ülkedeki demokrasinin güçlülüğü sivil toplum örgütlerinin etkinliği ile doğru orantılıdır” şeklinde görüşlerini dile getirdi.
Kaynak: iha