Ordu Devlet Tiyatrosu sahnesinde bu hafta komedi oyunu olan “Fare” izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Ordu Devlet Tiyatrosu sahnesinde bu hafta komedi oyunu olan Fare sahnelenecek. İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak oyun 27 Mart Cuma saat 20:00’de ve 28 Mart Cumartesi günü saat 14:00 ve 20:00’de sahnelenecek. Justine Del Corte’nin yazdığı oyunu, çeviren Barış Eren aynı zamanda da yönetiyor.

Konusu New York'ta geçiyor

 

Konusu New York'ta geçen 'Fare'de, Sedat Mayadağ (Richard), Bahar Işık (Maria), Gözen Müftüoğlu (İsabel), Gökhan Tüzün (Nick), ile Gökhan Güvenatam (Adam) rolleri paylaşıyor, Senem Şahin de (Anne) seslendirme yaparak katkıda bulunuyor.

 

Trajikomik olaylar yaşanıyor

 

Anne olmaya hazırlanan hamile Isabel, kocası Richard (profesör) ile birlikte, New York'ta eşi Nick ile yaşayan ablası Maria'nın evine misafir oluyor. Kocalar, yıllardır birbirlerini görmeyen iki geçimsiz kız kardeşin geçmişe dair hesaplaşmalarından doğan savaşın arasında kalıyor. Kıskanç kız kardeşler tartışıp, birbirlerine hakaret yağdırınca, kocaları da bundan nasibini alıyor. Eve bir de 'fare' dadanınca, iki aile arasında trajikomik olaylar birbirini kovalıyor. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi