Merkür Kültür, Sanat ve İletişim Derneğinin davetlisi olarak Ordu’ya gelen “Fatih Harbiye” dizisinin oyuncuları Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Merkür Kültür, Sanat ve İletişim Derneği Koordinatörü Ramazan Maskar ile birlikte Fatih Harbiye” dizisinin oyuncuları Seda Türkmen, Melisa Yıldırımer, Bora Akbaş, Yunus Emre Yıldırımer’i makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oyuncularla yakından ilgilendi ve Ordu’da görmeleri gereken yerlerle ilgili tavsiyelerde bulundu.

“Ordu, sahip olduğu doğal güzellikleri ile çok farklı bir il” diyen Vali Balkanlıoğlu, “Ordu, koyları, tarihi mekanları, özgün sivil mimari yapıları, çeşitli yöresel yemekleri ve eğlence kültürü ile farklı bir yapıya sahip. Ormanlarla kaplı yaylaları, dereleri, şelaleleri, gölleri, görülmeye değer. Ayrıca, Ordu olarak diğer illere göre çok şanslıyız. Çünkü, Karadeniz bölgesinde sahili bozulmayan tek il Ordu’dur. Sahil kordonumuz son derece güzel. Boztepe ile Dünyanın 161. ‘Cittaslow Şehri’ (sakin şehir) Perşembe ilçemizi görmenizi de isterim” şeklinde konuştu.

“Fatih Harbiye” dizisinin oyuncularına Ordu’da kalacakları 2 gün içerisinde iyi vakit geçirmeleri dileğinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, ”Sizleri Ordu’da görmekten son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” diyerek, yaz aylarında da Ordu’ya gelmeleri konusunda oyuncuları davet etti.

“Fatih Harbiye” dizisinin oyuncuları Seda Türkmen, Melisa Yıldırımer, Bora Akbaş, Yunus Emre Yıldırımer, Ordu gezileri kapsamında Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek, sinema ve medya sektörü üzerine sohbet edecek.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi