Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu Galatasaray Store TIR'ı, bir günlüğüne geldiği Kütahya’nın 2. Büyük ilçesi Simav'da taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Belediye Meydanına konuşlanan TIR'ın sorumlusu Aşkın Kahraman, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşarak taraftarlarıyla buluştuklarını bildirdi.
Simav'a Kütahya’nın bir başka şirin ilçesi Emet’ten geldiklerini vurgulayan Kahraman, doğal güzellikleri, şifalı kaplıcaları ile ünlü Simav'da taraftarlarının ürünlerine gösterdikleri ilgiden son derece memnun kaldıklarını bildirdi.
Program kapsamında 29 Mayıs günü akşam saat 21.00 de Simav'dan bir başka ilçeye gitmek üzere ayrılacaklarını ifade eden Kahraman, Simavlı taraftarların en çok Cim-Bom’un Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in formasına ilgi gösterdiğini kaydetti.
Simav'da taraftarlardan gördükleri ilgiyi unutmayacaklarını ifade eden Kahraman, vefa borcu olarak bundan böyle gittikleri yerlerde, keşfedilmeyi bekleyen Simav'ın doğal güzelliklerini ve şifalı sularıyla ünlü kaplıcalarının da tanıtımına destek sağlamaya çalışacaklarını kaydetti.
Kaynak: iha