ŞANLIURFA (İHA) – Ünlü popçu Gökhan Özen, Şanlıurfa'da hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilgi ile karşılaşan Özen, hayranlarından sadece engelli bir çocuğun kendisini öpmesine izin verdi.
Popçu Özen, eşi Selen ile birlikte Piazza Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen imza gününe katıldı. Şanlıurfa Piazza Alışveriş Merkezi buz pistinde kurulan sahnede sevilen şarkılarını söyleyen sanatçı, kurulan platformda ise hayranlarına imza dağıttı. Gökhan Özen gösterilen yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşarken, bazı hayranları arasında gerginlik yaşandı. Kendisini öpmeye çalışan bir hayranından kaçmayı son anda başaran Özen, babasının kucağında sahneye gelen 4 yaşındaki engelli bir çocuğun ise öpmesine izin verdi. Hayranlarına ilgi nedeniyle teşekkür eden Özen, hayranlarının Miraç Kandili’ni de kutladı.
Özen, “12 yıl önce Şanlıurfa'ya gelmiştim. Şimdi aynı sevgi, aynı coşku, aynı ilgi ve aynı misafirperverlik var" dedi. Çıkardığı son albümü “Milyoner” ile müzik listelerinin ilk sıralarından inmeyen Özen’e, konserde iki vokalisti de sahnede davul çalarak eşlik etti.
Kaynak: iha