Hollywood Starı Jeremy Jackson, estetik alanında ‘sihirli eller’ olarak tanınan ünlü Estetik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık’a saç ekimi ve liposuction yaptırmak için İstanbul’a geldi.
Estetik alanında tüm Dünya’da ün salan Estetik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık, Hollywood Starlarını güzelleştirmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik dizisinin yıldızı yakışıklı aktör Jeremy Jackson, saç ekimi ve liposuction yaptırmak için Estetik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık ile Altunizade’de bulunan Newest Estetik merkezinde bir araya geldi.
JACKSON’DAN SOMA’YA TAZİYE MESAJI
Estetik operasyonlar olmak için İstanbul’a gelen 34 yaşındaki ünlü aktör Jeremy Jackson, Soma’da yaşanan maden kazası felaketini duyduğunu ve hayatını kaybeden işçiler için çok üzüntülü olduğunu belirterek, “Soma’daki felaket nedeniyle çok derinden etkilendim. Bu nedenle bu felaketten etkilenen ailelere, sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum” dedi.
Estetik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık da Amerikalı aktörün Soma’daki elim kaza ile ilgili göstermiş olduğu hassasiyetten ötürü kendisine teşekkür ettiğini ifade ederek, “Kalbimiz Soma’da. Çok üzgünüz. Umarım artık Soma’dan iyi haberler almaya başlarız. Bu kazanın son olmasını diliyoruz. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun” diye konuştu.
JACKSON : “YENİ PROJELERİMDE YENİ İMAJIMLA KARŞINIZDA OLACAĞIM”
Yakın zamanda Amerika’da çekimlerine başlanacak olan B Takımı isimli filmi öncesi son hazırlıklarını Türkiye’de yapan ünlü aktör Jackson, Doktor Hasan Fındık’ı ününü, Sahil Güvenlik dizisinden rol arkadaşı olan Amerikalı Aktris Erika Eleniak’tan duyduğunu belirterek, Hollywood dünyasında en iyi ve en güzel şekilde gözükmenin önemine dikkat çekti. Jackson, “Ben bir Hollywood Starı’yım. Fit, genç ve sağlıklı gözükmeliyim. Sahil Güvelik dizisinden tanıdığım rol arkadaşlarımı sizin tedavi ettiğinizi Erika Eleniak’tan duydum. Siz Erika’ya, liposuction ve göğüs operasyonları yapmışsınız. Erika, sizin hakkınızda çok güzel şeyler söyledi. Newest’te en üst teknolojinin olduğunu biliyorum. Çok heyecanlıyım. Çok iyi şekilde fitness diyet yapıyorum ve kendime çok dikkat ediyorum ancak gençken her şey çok daha kolaydı. Umut ediyorum ki beni tekrar bu dergide gözüken halime dönüştürebilir, six-Packs’lerime (baklava) kavuşturabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
Doktor Hasan Fındık, Güray Yeşiladalı, Gökhan Beyhan ve Bora Ok’a teşekkür ettiğini belirten Jeremy Jackson, “Hollywood’a yeni projeler üretmek için kafamda daha fazla saç ve karnımda daha az yağ ile döneceğim. Bunu buradaki doktorlar gerçekleştirecek. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.
SAÇ EKİMİNDE TÜRKİYE’DE BİR İLK
Newest’te birçok alanda Hollywood Starı’na operasyon gerçekleştiren Estetik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık, saç ekiminde de artık teknoloji ve hizmet olarak dünyadaki birçok ülkeye göre çok daha ileride olduklarını belirterek, “Hollywood Starı’nın, ilk defa saç ekimi için merkezimizi tercih ediyor olması bizim için heyecan verici” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Estetik Cerrahı Op. Dr. HasanFındık, Hollywood Starları’ndan, Şahin Tepesi ve Renegade dizisi başrol oyuncusu Lorenzo Lamas, Sahil Güvenlik dizisi başrol oyuncularından Erika Eleniak, Testere filminin başrol oyuncusu Costas Mandylor ve Sahil Güvenlik, Kuzey ve Güney dizisi başrol oyuncusu Parker Stevenson‘la da bir araya gelmişti.
Kaynak: iha