Türkiye’de podyuma çıkarttığı top modellere Türkçe Facebook ve Twitter mesajları attıran Dosso Dossi Fashion Show, geleneği 18. organizasyonunda da bozmadı. 6 Haziran’da Antalya’da podyuma çıkacak olan ünlü top model Irina Shayk da, dün attığı Türkçe mesaj ile tüm dünyaya ‘’Merhaba’’ dedi.
5-11 Haziran tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyuma çıkacak olan ünlü top model Irina Shayk’tan Türkçe Facebook ve Twitter mesajı geldi. Facebook’ta 4 milyon 200 bin, Twitter’da ise yaklaşık 443 bin takipçisi bulunan Shayk yayınladığı mesajında, ‘’Merhaba Türkiye, merhaba Dosso Dossi Fashion Show. 6 Haziran’da Antalya’da buluşmak üzere. Love xxx’’ dedi. Shayk’ın mesajı kısa süre içinde binlerce hayranı tarafından beğenildi ve paylaşılarak tüm dünyaya yayıldı.
Bu geleneğin 18. organizasyonda da devam ettiğini belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, şimdiye kadar aralarında Erin Heatherton, Adriana Lima ve Miranda Kerr’in de olduğu dünyaca ünlü top modellere Türkçe mesajlar yayınlattıklarını söyledi. Eraslan, ‘’Bu modellerin dünya çapında milyonlarca hayranı var. Her adımlarını yakından takip ediyorlar. ‘Merhaba Türkiye’ dedirterek üstelik bu mesajı Türkçe attırarak Türkiye’nin tanıtmına da katkı sağlıyoruz. Bu bizim yaptığımız sözleşmelerde önceliklerimiz arasında’’ dedi.
6 Haziran’da Antalya Expo Center’da podyuma çıkacak olan Irina Shayk; Velvet, Delfin,Stefano ve Roberto Bravo markalarının ürünlerini sergileyecek. Sürpriz etkinliklerin de yer alacağı şov, adından uzun süre söz ettirecek.
Kaynak: iha