AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcıları ile Hekimhan’ı ziyaret etti.
Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı ve Hekimhan Koordinatörü Mahmut Üner Özer, Hakan Kahtalı, Nurettin Sert, İdris Boztaş, Nevzat Diri, Murat Turgut, İsmet Gürbüz Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bozdağ ile AK Parti Hekimhan İlçe Başkanlığı’nı ziyarte ederek partililer ile bir araya geldi.
Programa AK Parti Hekimhan Adayı Kemal Deniz, İlçe Başkanı Adil Ağcan ve teşkilatın yanı sıra vatandaşlar katıldı.
İl Başkanı Tüfenkçi, yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimleri Malatya ve Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.
Tüfenkçi, 2013 yılında Mayıs ayında başlayan Gezi olaylarının yıl dönümü olduğuna dikkat çekerek, "Bizler ülke olarak, millet olarak uyanık olmalıyız. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmelere karşı uyanık olmalıyız. Türkiye olarak umutla, kararlılıkla geleceğe ilerliyoruz. 2013 yılının Mayıs ayında Cumhuriyet tarihimizin en büyük başarılarına imza atıyoruz. Borsa rekor kırıyor, Merkez Bankası rezervi 135 milyar dolar rakamına ulaşıp rekor kırıyor, IMF’e borç 14 Mayıs’ta sıfırlanıyor, ihracatta rekor var, enflasyon ve faiz en düşük seviyelere iniyor, nükleer enerji için imzalar atılıyor, üçüncü havalimanı için ihale yapılıyor. 77 milyon hep birlikte 2023 hedeflerine yürüyoruz.
Böyle bir dönemde, böyle bir ay içerisinde İstanbul Gezi Parkı'nda ağacı bahane ederek çıkan olaylar bu ülkenin seçilmiş Başbakanını, hükümetini devirme girişimlerine kadar ilerliyor. Biz bunu unutmamalıyız. İşte bunun için uyanık olmalıyız. Çünkü yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi yine aynı senaryoyu uygulamak isteyenler var’’ dedi.
İl Başkanı Tüfenkçi, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Malatya için milat olduğunu belirterek, "Ülkemizin 2023 Hedeflerine ulaşması bakımından 30 Mart seçimleri önemli bir dönemeçti. Hamdolsun millet olarak bu süreci başarıyla atlattık. Bundan sonra ise Cumhurbaşkanlığı ve 2015 genel seçimleri var. İnşallah bunlardan da başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.
Bizler Malatya’da 13 ilçemizden 11’inde AK Parti mührünü vurduğumuz için tüm hemşerilerimizle ve siz değerli teşkilatlarımızla gurur duyuyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hekimhan teşkilatımıza ve adayımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gönül isterdi ki Hekimhan’ı ve Hekimhanlı hemşerilerimizi de AK Parti’nin hizmet belediyeciliği ile buluşturalım. Çok az bir farkla seçimi kaybetmiş olsak ta teşkilatımızın ve adayımızın önemli bir başarıya imza attığını düşünüyoruz. Hekimhan’dan Büyükşehir belediyesi için verilen oylarda birinci parti AK Parti’dir. Bu bizim önemsediğimiz bir tablo’’ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha