Malatya Büyükşehir Belediyesi Otobüs Taşıma A.Ş’ye (MOTAŞ) 20 şoför alımı yapılacağı bildirildi.
MOTAŞ bünyesinde şoför olarak çalıştırılacak 20 kişilik personelin İŞKUR işbirliği ile işe alınacağı ve personel başvurusunun 5 Haziran tarihine kadar süreceği belirtildi.
MOTAŞ A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:
“MOTAŞ A.Ş. ve İŞKUR işbirliği ile düzenlenen personel alım sürecinde şoför olarak çalışmak isteyen adaylar İŞKUR'dan alacakları başvuru formu ile birlikte MOTAŞ' a başvuruda bulunacaklardır.
Başvuru Formu ile MOTAŞ' a giden her aday MOTAŞ tarafından teste tabi tutulacaktır. Adayların sürüş ve motor bilgilerinin test edileceği sınav sonucunda başarılı olanların başvuruları kabul edilecektir.
Başvurular 5 Haziran 2014 Perşembe günü sona erecektir. Başvurusu kabul edilen adaylar 09.06.2014 Pazartesi günü MOTAŞ Garajında noter huzurunda yapılacak olan kuraya katılacaklardır. Noter huzurunda yapılacak olan kurada 20 asil 20 yedek şoför adayı belirlenecektir.”
Başvuru şartları şöyle belirtildi:
“En az 3 yıllık E sınıfı ehliyete sahip olmak, meslek liselerinin elektrik, elektronik, makine veya motor bölümlerinden mezun olmak, n az 25 en fazla 40 yaşında olmak, askerliğini yapmış olmak, herhangi bir engel durumunun olmaması, adli sicil kaydının olmaması.”
Kaynak: iha