Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı olarak ilk kez VNL finali oynayan Ordu Mesudiyeli Gizem Örge, finalde kupaya uzanan takımın kaptanı oldu. Milletler Ligi'nde ikinci kez şampiyon olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda, şampiyonluk kupasını takım kaptanı Gizem Örge kaldırdı.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Gizem Örge ''Bunu kelimelere nasıl dökebilirim bilmiyorum. Çok zor bir maçtı. Brezilya'yı da tebrik ediyorum. İnanılmaz savaştılar. Müthiş bir final maçıydı. Çok büyük bir acıyla oynadım dizimde. Gurur duyuyorum herkesle. Bu takımın başardıkları inanılmaz, inanılmaz bir iş yaptık. Çok mutluyum, çok gururluyum.''
Gizem Örge yaptığı savunmalarla yine adından söz ettiren isimlerden bir tanesi olurken ''Topun ne olursa olsun yere düşmemesini sağlamak istiyorum. Odağımız buydu. Ne olursa olsun her topta sonuna kadar savaşacağımıza söz verdik. Sizi çok seviyoruz, çok zor bir maçtı ama kalbi bizimle atan herkese çok teşekkür ederim. Kupayla ülkemize geliyoruz. Görüşmek üzere'' ifadelerini kullandı.





