Milas Folklor Gençlik ve Spor Kulübü’nün gerçekleştirdiği 4. MİLFOLK Dans ve Müzik Şenliği kapsamında Efem Kültür Sanat Merkezi’nin katkılarıyla minik öğrenciler tarafından drama gösterisi sunuldu.
Bu sene 4’üncüsü gerçekleştirilen Milas Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Dans ve Müzik Şenliği kapsamında Efem Kültür Sanat Merkezinin katkılarıyla Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde minik öğrenciler tarafından üç farklı drama gösterisi yapıldı. Öğrencilerin sergilediği performans, izleyenlerden büyük alkış topladı. Gösteri sonrasında minik öğrenciler Yaratıcı Drama Kursu’nu başarıyla tamamladıkları için belgelerini aldı.
Yaklaşık 30 kadar öğrencinin Yaratıcı Drama Kursu’nda edindikleri deneyimi başarıyla sahneye taşıdıklarını söyleyen MİLFOLK Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Yiğit, öğrencilerini, öğretmenlerinin ve aileleri tebrik etti.
Şenlik hakkında bilgi veren Yiğit şunları aktardı; “31 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’de dernek merkezimizden başlayacak olan Şenlik Tanıtım Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Bu yürüyüşe Didim, Marmaris, Yatağan ve birkaç yerden misafirler katılacak. Yürüyüş sırasında birkaç noktada halk oyunları gösterisi yapılacak ve yürüyüş Atapark’ta sonlanacak. Aynı günün akşamı Atatürk Kültür Merkezi’nde (Amfi Tiyatro), dans şöleni gerçekleştirilecek. 1 Haziran Pazar günü şenliğin ikinci günü Amfi Tiyatro’da saat 20.00’de müzik şöleni düzenlenecek. Dolu dolu geçecek olan etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyoruz.”
Kaynak: iha