Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Nevşehir Devlet Hastanesi çevre düzenlenmesi ve yol genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Nevşehir Devlet Hastanesinin daha modern bir görüntüye kavuşmasının yanı sıra yaşanan otopark sıkıntısının da köklü şekilde çözüme kavuşturulmasının planlandığı çevre düzenlenmesi ve yol genişletme çalışmaları kapsamında, yolların kilitli parke taşı ile döşenmesine başlandı.
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaların Haziran ayında tamamlanması öngörülüyor. Çalışmalar çerçevesinde Nevşehir Devlet Hastanesi çevresinde, 2000'i aşkın aracın park sorunu çözüme kavuştuğu gibi çocuk oyun grupları ve dinlenme birimleri oluşturulacak. Alanda ayrıca saat kulesinin kurulmasına yönelik çalışmalarda hız kazandı. Yapılacak saat kulesi yaklaşık 15 metrelik bir yüksekliğe sahip olacak.
Nevşehir Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin önündeki alanın düzenlenmesine yönelik çalışmalarda kaya kırımı yapan iş makinalarının çalışması nedeniyle oluşan tozdan çevrenin etkileşimin önüne geçmek için Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sürekli sulama çalışması yapıyor.
Kaynak: iha