Sayın Başbakan evet aynen böyle söyledi. Başbakan namına bu konuşma için üzüntü duymamak mumkun değildir. Çocuklar ancak bu yoruma kanabilirler belki.
1-Peki bu Kahramanlarımızın hiç bir suçları günahları yokken tutuklanmaları ve akla hayale gelmedik mahkumiyetler almaları için yaptığın Anayasa değişiklikleri de ayni pakette değilmi idi.
 2-Anayasamıza göre askerler askeri suçlardan ötürü askeri mahkemede yargılanırken özel yetkili sivil mahkemeleri yetkılı kılan değişiklik de aynı pakette değil mi idi?
3- Anayasamızın 37. maddesine göre özel yetkili mahkemeler kurulamaz. Peki bu mahkemeler Anayasamızın hangi maddesine uymaktadır.
4- Dijital uydurulmuş sahte verilerle gizli tanıklarla kahramanlarımız cezalandırıldı Anayasa Mahkemesi de bunların birer hak ihlali olduğuna karar verdi. Ve AKP nin yanlışlarını  temizledi. Recep Tayyıp Erdoğana bu durumda neyin teşekkürü yapılacaktır.  Recep Tayyıp Erdoğan'ın Türk milletinden Turk Ordusundan OZUR DİLEME borcu vardır. Tabi ki bu kadar ağır tecavüzler ozurle kapanamaz. Hukukumuzun gereği ne ise o yapılmalıdır.  Kimse bu tahliyeleri lutfetmedi. RTE ise asla lutfetmedi. Anayasa Mahkemesince saptanan ve oybirliği ile karar verilen Bu kadar ağır hak ihlallerinin, meydana gelen cinayetlerin ve TSK yi ortadan kaldırma teşebbüsünün  siyasi sorumlusu AKP iktidarıdır.

BALYOZ TAHLİYELERİ HAKKINDA
230’u aşkın insan Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla dışarı çıktı değil mi? CHP ve MHP bakıyorsunuz havaya girmiş. 2010 referandumundan yüzde 58 ile sandıklardan bu çıkmasaydı bunlar çıkabilecek miydi?
 2010’da ‘hayır’ diyenler şu anda ‘evet’ oylarının neticesini aldılar. Bu ne demek. Biz işte bu ülkenin huzuru için çalışan partiyiz. ‘Hayır’ dediler her türlü şeyi yaptılar.
AİHM’e gitseydiler oradan böyle bir netice alabilirler miydi. Hayır. AİHM lehlerinde bir netice verse bile biz Türkiye olarak belli bir bedel verirdik ve içeride kalmaya devam ederlerdi.
 Biz onlardan teşekkür bile beklemiyoruz. Sadece bu ülkede kimin demokrasi mücadelesi verdiğini bilsinler yeter. Mevcut siyasi iktidarın 2010 referandumunda halkı ile bütünleşerek aldığı yüzde 58 oyu neden görmüyorsunuz. Bu zemini hazırlayan Ak Parti iktidarı. Yoksa orada kalmaya devam edecektin.