Ordu'daki sinema salonlarında bu hafta geniş bir yelpazede film seçeneği sunuluyor. Vizyondaki filmler arasında Türk sinemasının yeni prodüksiyonlarının yanı sıra uluslararası yapımlar da yer alıyor.
Komedi severler için Kadıköy Boğası, aksiyon ve komedi türündeki Önemsiz Biri 2 filmi ilgi görüyor. Dram türünde Gülizar Yol Ayrımı ve Yaz Işığı, gerilim türünde ise Sörfçü filmi vizyonda yerini almış durumda.
Animasyon tutkunları için Heidi, Johnny Puff: Buzda Macera, Kim Demiş Kötüyüz Diye? 2 ve Kaptan Pengu ve Arkadaşları 5 gibi çocuklar ve aileler için uygun filmler bulunuyor. Korku türünde Azem 5: Zair, dram ve gizem türünde Silahlar filmi yetişkin seyircilere hitap ediyor.
Filmler hem Türkçe dublaj hem de orijinal dil seçenekleriyle farklı salonlarda gösterimde. Sinemaseverler için film süreleri 1 saat 19 dakika ile 2 saat 8 dakika arasında değişen geniş bir zaman diliminde seçenekler mevcut.





