Lina Fuarcılık tarafından organize edilecek ve Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi, Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu, Ordu Üniversitesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Ticaret Borsası, Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Fındık Araştırma Enstitüsü, Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Ordu DKKYB, Ordu DSYB ’in destek ve iş birliğiyle gerçekleşecektir.
“Bölge Tanıtımına Katkı Sağlayacak”
Ordu Tarım, Hayvancılık ve Fındık Fuarı dikkatleri şehre çekerek sektöre soluk aldırmayı amaçlıyor. Bereketli topraklarında tarımın giderek yaygınlaştığı ilimizde düzenlenecek fuarda, Fındık ve Hayvancılık alanında kullanılan yeni teknolojiler, her türlü makina, donanım, ürün ve hizmetler sergilenerek satışa sunulacak. Fuarda 100 firma ve 250’den fazla marka yer alacak.
01 – 03 Mayıs 2025 tarihleri arasında Fatsa Kapalı Pazar Alanı ’nda 3 gün boyunca saat.10:00 ile 18:00 arası açık olacak fuar, hem profesyonel ziyaretçilere hem de halka açık olacak.





