Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, belediye olarak kamu ve millet menfaatini şahısların menfaatinin üzerinde tuttuklarını belirtti.
Benchmarking projesi kapsamında Şehit Doğan Gökbulut İlkokulu tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen “Velilerarası Bilgi Yarışmasına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Altınordu ilçe Milli Eğitim Müdürü Sezayi Akarsu’nun yanı sıra şube müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Velilerin kıyasıya yarıştığı bilgi yarışmasında konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Proje kapsamında başlangıçta 135 velinin kitap alıp okuduğu, 72 velinin sınava girip kendini deneyip buradan elde ettiği bilgiler ile nereye geldiğini hissediyor olması ve bunlar içerisinden 9 velinin burada büyük bir medeni cesareti gösterip yarışmaya katılmış olması oldukça önemli gelişmelerdir” dedi.
Tekintaş şöyle konuştu: “Gelecek inşallah bu neslin elinde şekillenecek bizler onlara sadece rehberlik ediyoruz. Bizler, önceki nesillerden aldıklarımızı onlara aktarıyoruz. Altınordu Belediyesi olarak bizler de kamunun ve milletin menfaatini şahısların menfaatinin önüne çıkartmak için bir mücadele veriyoruz. Bu çerçevede inşallah sizlerin desteğinizi beklediğimizi ifade ederek yaptığımız çalışmaları en güzel şekilde korumanızı istiyoruz.”
Kaynak: iha