Kabadüz Belediyesi ve AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Merkezi işbirliğiyle engelli vatandaşlar Çambaşı Yaylası’nda piknikte buluşacak.
AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Turan Yavuz ve beraberindeki Ak, Parti Siyasi İşler Başkanı Ali Fuat Albayrak, Dış İşler Sorumlu Başkanı Mehmet Aktaş ve Arge Başkanı Cevat Karaman, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Turan Yavuz, engelli vatandaşlara yönelik Çambaşı Yaylası'nda piknik ve gezi düzenlemek istediklerini söyledi.
Kendilerinden destek beklediklerini ifade eden Turan Yavuz, “Çambaşı Yaylamızın doğasının güzelliğini engelli kardeşlerimize birlikte düzenleyeceğimiz bir piknikte göstermek istiyoruz. Sizlerinde gerçekleştirmek istediğimiz piknikte bizlerin yanında olmanızı canı gönülden isteriz” dedi.
Daha sonra söz alan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da belediye meclis üyelerinden birisinin engelli olduğunu hatırlattı.
Belediye meclis üyelerinden Aşkın Hüseyin Uslu bedensel engelli olarak ilçeye hizmet verdiğini belirten Başkan Kaya, “Bizler engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarındayız. Onları daha iyi anlayabilmek için meclis üyelerimden bedensel engelli Aşkın Hüseyin Uslu beyefendi ile birlikte güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu bağlamda birlikte gerçekleştireceğimiz piknikte engelli kardeşlerimizi ilçemizde ağırlamak mutluluk duyarız” dedi.
Kaynak: iha