Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu başkanlığında, Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Şube Müdürleri Atilla Yiğit ve Hüseyin Biberoğlu ile ilçedeki tüm okul ve kurum müdürleri katıldı. Kutsal bir görevi devraldığını belirten Müdür Ekrem Cinoğlu, “Birçok ilden nüfus itibariyle özgül ağırlığı itibariyle seçkinliği itibariyle çok özel bir konumu olan Fatsa’da görev yapmak benim için bir kıvanç meselesidir. Diğer yandan burada büyüdük bu toprakları arşınladık bu açıdan da benim için büyük bir önem haiz etmektedir. Bu nedenlerden dolayı çok heyecanlıyım. Heyecanım Fatsa’ya daha iyi hizmet etmemin bir ivmesi olacaktır inşallah. Bu ivmeyle ve bu niyetle göreve başladım. Tabi bunu yaparken herkesin prensipleri olduğu gibi benim de öncelediğim ve önemsediğim prensiplerim var. Görev yapacağım süre zarfında hak hukuktan ayrılmayacağımı sizlere ifade etmek isterim. Bütün görüş ve inanışlara yaşama şansı veren, onları kucaklayan dışarıda bırakmayan herkese eşit uzaklık ve yakınlıkta olan bir anlayışa sahip olacağım. Görev yapacağım süre zarfında üstüne basa basa ifade etmek istiyorum ki hiçbir zaman Allah bize yetim malı yedirmesin ve hiçbir zaman da yetim malına elini uzatanlara da yardım ettirmesin” dedi.
Müdür Ekrem Cinoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Öğretmenlerimizin ayağına giderek onları dinleyip görüş ve eleştirilerinden faydalanacağız. Dert ve sıkıntılarını dinleyip çözüm yolu bulmaya çalışacağız. İdareci ve öğretmenlerimizin güzel ortamlarda kafaları rahat bir şekilde görev yapabilmelerini sağlamak için gerekli her türlü çalışmayı yapacağız.”
Kaynak: iha