Altınordu Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı Belediye Başkanı Ulaş Tepe başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıda, kente kazandırılan iki parka isim verilmesine ilişkin öneriler görüşüldü. Meclis, Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen yeni parka, 6 Temmuz 2024 tarihinde Irak’ın kuzeyinde arama-tarama faaliyeti sırasında mağarada metan gazına maruz kalarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kani Obi’nin isminin verilmesini kararlaştırdı. Güzelyalı Mahallesi 90. Sokak’ta yer alan parka ise mahalleye uzun yıllar hizmet etmiş, sevilen ve saygı duyulan eski muhtar merhum Mehmet Kır’ın adı verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Alınan bu kararla, Şehit Piyade Uzman Çavuş Kani Obi ve merhum muhtar Mehmet Kır’ın isimleri kentteki parklarda yaşatılacak.

Vatan Evladı Kani Obi Dualarla Yâd Edildi
Vatan Evladı Kani Obi Dualarla Yâd Edildi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber merkezi