2022-2023 sezonunda deprem bölgesinden Orduspor’a gelen oyuncular arasında olan ve bu süreçte Orduspor’da 2.Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Fuat Can Çelebi, yeni sezonda da Orduspor’a geldi. 2005 doğumlu olan ve gelecek vaaden isimler arasında yer alan Fuat Can Çelebi, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fuat Can Çelebi-1

Spor52com ve Ordu Yorum Gazetesi’nden Samet Karadağ’a konuşan 18 yaşındaki savunma oyuncusu Fuat Can Çelebi, takım olarak çok iyi çalıştıklarını ve iyi bir sezon geçireceklerini söylerken: ‘’Çok iyi çalışmaya devam ediyoruz. Henüz kampımız bitmedi. Gayet iyi bir sezon geçirebileceğimizi düşünüyoruz, takım olarak çok iyi çalışmaya devam ediyor. Taraftarlarımız çok iyi. Bu bakımdan çok mutluyuz. Her maçımıza sağolsun geliyorlar. İnşallah böyle devam eder.’’ açıklamasını yaptı.

Corendon Alanyaspor Altyapısında Form Giydi

Henüz 18 yaşında Ordu 2.Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Fuat Can Çelebi, bir dönem Trendyol Süper Lig ekibi Corendon Alanyaspor altyapısında oynarken Elit Akademi Ligi U17’de 20 maça çıkmıştı.

SAMET KARADAĞ / ÖZEL HABER