. Pelitliyatak Mahallesi’nde ulaşım konusunda ciddi mesafeler kat edildiğini belirten Başkan Tavlı, 12 mahallesinden 8’inin kronikleşmiş sorunlarının %80 seviyesinde çözüme kavuşturulduğunu, kalan 3-4 mahalledeki eksikliklerin de kısa süre içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı İstanbul Pelitliyataklılar Derneği tarafından düzenlenen gurbetten sılaya birliktelik buluşmasına katıldı. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda Pelitliyataklı hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Tavlı, birliktelik mesajları verdi. Başkan Tavlı, “Siz değerli dostlarım bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Biz de verdiğimiz sözlerin arkasında durarak Pelitliyatak tarihine iz bırakacak hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

Programda hemşerileriyle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin 85 mahallesinde hayata geçirdikleri proje, yatırım ve hizmetlerin Pelitliyatak Mahallesi’nde de devam ettiğini belirterek, “Göreve talip olduğumuz ilk günde Pelitliyatak Mahallemizin Ünye Akkuş karayolu ayrımından merkeze olan güzergâh bize iletildi. Biz de göreve geldiğimizde bu yolu sıcak asfaltla buluşturarak vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırdık. Pelitliyatak Mahallemiz 12 mahalleden oluşan coğrafi bakımdan büyük bir mahallemiz. Beldeden mahalleye dönüşen bu büyük mahallemizde kronikleşmiş ulaşım sorunu vardı. Göreve geldiğimiz günden bu yana 12 mahallemizden 8’inin kronikleşmiş sorunlarının %80 seviyesinde çözüme kavuşturduk. Kalan bölümlerde ise çalışmalarımız devam edecek. Görev süremiz sonuna kadar bu çalışmaları da tamamlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: Haber merkezi