TRABZON (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bakanlık olarak son 3 yılda Trabzon'a yaptığı yatırımların 300 milyon lirayı geçtiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Trabzon'a gelen Kılıç,  Atatürk Alanı'ndaki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Bingöl'de silahlı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve Başkomiser Hüseyin Hatipoğlu'na rahmet, ailelerine de sabır diledi.

"Rabbim fitne unsurlarının ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmasına hiçbir zaman müsaade etmesin" diyen Kılıç, bu büyük milletin bütün bu sınavlardan geçerek birlik, beraberlik içinde geleceğe yürüyüşünü sürdüreceğini anlattı.

Bakan Kılıç, bakanlıklarının son 3 yıl içinde Trabzon'a yaptığı yatırımların 300 milyon lirayı geçtiğini dile getirerek, "AK Parti hükümetlerinin hızlı çalışmaları sonucunda bu yatırım bu noktaya gelmiş durumda. Şu anda da hükümetimiz, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında aynı hızla aynı kararlıkta aynı hedeflere doğru ilerlemektedir" diye konuştu. 

Bakanlık olarak Trabzon'a yapılan yatırımların devam edeceğini vurgulayan Kılıç,  spor alanlarının dışında kredi yurtlar konusundaki yatırımlarının da  hızlı bir şekilde süreceğini kaydetti.

Kılıç, yapacakları yatırımlarla gençlere çok farklı imkanların sunmanın bahtiyarlığını yaşayacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bütün gençlerimizi, ülkemizi, vatandaşlarımızı da fitne ve karışıklığa karşı uyanık olmaya davet ediyorum. Her zaman ve her şart altında bu milletin hizmetkarı olmaya, devletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: aa