Şanlıurfa Tapu Müdürü İbrahim Ersoy,Tapu işlemlerinde 2013-2014 yılları arasında 49 Bin işlem yapılarak Türkiye sıralamasında 4. ilin Şanlıurfa olduğunu belirtti.
2013 yılında 49 bin işlem yaparak Türkiye’de 4. sıradayız diyen Ersoy, “Bu yıl 23 Mayısa kadar 22 Bin 500 adet tapu işlemi yapılmıştır. 2013 yılı sonuna kadar ise 49 bin adet işlem yapılmış olup bu işlem sayısından dolayı Şanlıurfa Türkiye’nin sekizinci büyük İl Müdürlüğü'dür" dedi.
Şanlıurfa’da 400 bin mülkiyet sahibi olduğunu belirten Ersoy, “Ayrıca il dışı ve ülke dışı tapu işlemlerini burada yapıyoruz. Artık Ankara, İstanbul’daki iş adamlarımız buradan gelip işlemlerini rahatça yapabiliyorlar.
Kalite standartlarına uygun olarak çalıştıklarını belirten Ersoy, “Şanlıurfa’daki İSO belgeli kurumlardan bir tanesiyiz. İSO standartlarına göre burada işlemlerimizi yapmaktayız. Bu konuda kalite denetçileri de gelip sistemli bir şekilde denetimlerini yapıyorlar. Birim personellerimize kalite eğitimi veriliyor. Kendi birimlerimiz içerisinde hizmet içi eğitimler veriyoruz” diye konuştu.
Kaynak: iha