Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 15 dalda açılan yaz spor okulları için başvuru kayıtları başladı.
Yaz spor okullarına kayıtların 15 Mayıs 2014 tarihinde başlayarak 29 Haziran tarihine kadar sona ereceğini belirten Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Süleyman Genli, 6-18 yaş grubu öğrencilerine yönelik 15 dalda eğitim verileceğini söyledi. Genli, "Bu yıl müdürlüğümüz bünyesinde atletizm, basketbol, güreş, judo, boks, badminton, hentbol, tekvando, halk oyunları, masa tenisi, salon tenisi, voleybol, yüzme, satranç ve bocce dallarından eğitim kursları başlattık. İlimizde kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık vererek gençlerimizin boş zamanlarında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde spor, sosyal ve kültürel faaliyetler yapmasını amaçlıyoruz. Ayrıca yaz spor okullarımıza kayıt yapmak isteyen çocuk ve gençlerin il müdürlüğümüzün sicil-lisans servisinde kayıt formunu doldurtup, bir adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopileriyle birlikte müracaat edebilecekler" dedi.
Kursların 29 Haziran’da başlayarak 15 Eylül tarihinde sona ereceğini belirten Genli, yüzme dışındaki tüm dallardaki kursların ücretsiz olduğunu, yaz spor okullarına katılmak isteyen çocuk ve gençlerin başvuruları kendileri ya da aileleri tarafından yapılabileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: iha