Demirci mahcup olmamak içi var gücümüzle çalışacağız, biz vatandaşlarımıza hizmet sözü verdik dedi. 
Akkuş Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi yeni meclis salonunda yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülürken belediye başkanı İsa Demirci yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediyeye Yeni Meclis Salonu
12 meclis üyesinin katıldığı toplantıda Başkan Demirci ilk olarak belediye ve personel yapılanması hakkında bilgi vererek “haziran ayı toplantımızı yeni meclis salonunda gerçekleştiriyoruz buranın bazı eksiklikleri var bunlarda tamamlandıktan sonra daha güzel bir ortamda meclis toplantılarını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Belediye Tarihinde Bir İlk
Belediye tarihinde ilk Defa Akkuş Belediyesi’ne inşaat mühendisi alındığını dile getiren Başkan Demirci “bu şekilde imar ve yapılaşma konularını daha dikkatli ele alacağız, Akkuş’ta çirkin ve plansız yapılaşmaya müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu. Demirci konuşmasında ayrıca “belediye hizmet binasında fiziksel olarak bir kısım çalışmalar yaparak yeni alanlar kazandık, personelimizin daha rahat bir şekilde çalışmasına imkân sağlayacağız” dedi.

Yeni Köylü Pazarı
Yeni köylü pazarı kurulması için çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Demirci “bununla ilgili çalışma yaparak pazar alanını belirledik, projesini hazırladık Akkuş güzel bir köylü pazarına kavuşacak belediye olarak köylülerimize organik ürünlerini daha sağlıklı bir ortamda satma imkânı sunacağız” dedi. Başkan Demirci köylü pazarıyla birlikte kapalı pazar alanı oluşturacaklarını da sözlerine ekledi.
Çöp ve Çevre
Toplantıda çevre konusunda son derece duyarlı olduklarını dile getiren Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci “belediyemize yeni çöp konteynırları aldık, köy ve beldelerden mahallelere dönüşen alanlar ile şehir merkezimizdeki belirlenen alanlara bu konteynırlar yerleştirilecek, çöplerin doğayı kirletmesine müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Akkuş Dışında Ki Akkuşlular
Kültür müdürlüğü tarafından Akkuş dışındaki Akkuşlu işadamları ve bürokratların listesinin hazırlandığını belirten Başkan Demirci “gurbetteki hemşerilerimizle irtibata geçerek kim nerede ne iş yapıyor araştırarak onlarında Akkuş’la ilgili duygu ve düşüncelerini alacağız, Akkuş için kim bir çivi çakmak istiyorsa onlara yardımcı ve destek olacağız” dedi

Belediyeye 5 Yeni Araç
Meclis toplantısında ayrıca fen işleri müdürlüğünde kullanılmak üzere 4 kamyon ve zabıta müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 hizmet aracı alımı için başkan Demirci’ye yetki verildi.
Meclis toplantısında Başkan Demirci son olarak “bir an önce araziye inmemiz gerekiyor, karamsar değiliz, mahcup olmamak için var gücümüzle çalışacağız, biz vatandaşlarımıza hizmet sözü verdik, bunu meclis üyelerimiz ve personellerimizle başaracağız, personellerimizin bize ayak uydurmasını istiyorum, ayak uyduramayacak olanlarla ise yolumuzu ayırırız” diye sözlerini tamamladı.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi