Başkan Torun Ulubey’in Akpınar ilçesinde çiçeklerle karşılandı, adeta miting havasında geçen konuşmaya vatandaşların hep bir ağızdan ‘Başkan Torun’ sloganları damga vurdu.
 
CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, Ulubey’in Akpınar mahallesinde adeta gövde gösterisi yaptı. Mahalle merkezine kilometrelerce ötede Başkan Torun’u karşılamak için bekleyen kalabalık, Başkan Torun’un etrafında etten duvar örerek sevgi gösterilerinde bulundu.
 
“Bu günlere gelmem sizlerin sayesinde oldu”
Ziyaret için geldiği Akpınar mahalle girişinde çiçeklerle karşılanan Seyit Torun, yöre sakinleriyle kucaklaşacağı alana ‘Başkan Torun’ sloganlarıyla geldi. Genç, yaşlı, çocuk demeden ellerinde parti bayraklarıyla alanı dolduran coşkulu kalabalık Başkan Torun’u görmek için birbiriyle yarıştı. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mahcup olduğunu belirten Başkan Torun, “Sizlerin çocuğuyum. Bu günlere gelmemde sizlerin büyük emek ve destekleri oldu. Allah beni sizlere karşı mahcup etmedi, inşallah yine sizlere karşı mahcup olmayacağım. Allah’ın izniyle yine desteklerinizle 30 Mart akşamı yine sizlere hizmet etmek için yola çıkacağım. Kendimi önce Allah’a sonra size emanet ediyorum” dedi. Konuşması alkış ve ‘Başkan Torun’ sloganlarıyla sık sık kesilen Başkan Torun Akpınarlıların sevgi gösterilene teşekkür ederek mahalle ziyaretini noktaladı.Haber Merkezi
 

Editör: Haber Merkezi